logotip
Na današnji dan
 

Ostala ponudba - Igre

Bingo Bookings
Logotip objave
Datum objave: 27.11.2019
Si želite potovati po svetu? Pariz, Rim, Amsterdam, Barcelona, London in še mnogo krajev je po celem svetu, ki so zanimivi. Pa ne samo v Evropi, tudi na drugih celinah je lepo in zanimivo. Afriko, Azijo, Avstralijo in Ameriko si lahko ogledate brezplačno. Vas zanima, kako? Je to res mogoče? Seveda, a o tem nekoliko kasneje.
Bi si želeli preživeti poletni dopust kjerkoli na svetu? Ne samo na naši obali, kjerkoli. Lahko si izberete Grčijo s stoterimi otoki v Jonskem in Egejskem morju. Pa Turčijo, Italijo, francosko Azurno obalo, Egipt? Tudi na Maldivih, Havajih, Dominikanski republiki in v drugih eksotičnih destinacijah lahko letujete. Če pa vam morje ni prav pri srcu, so tu še čudovite švicarske in francoske gore, Dolomiti in druga gorstva. Na teh destinacijah so dragi dopusti, vendar si tudi te lahko privoščite brezplačno. Kako je to sploh mogoče?
Zastonj pa greste lahko tudi na smučanje v Val d'Isere, Zermatt, Kitzbühel, Madono di Campiglio ter na druga avstrijska, švicarska in italijanska smučišča, če naštejemo samo najprestižnejša v Evropi. Tudi Aspen vam je na voljo.
Vse to lahko doživite z nekaj sreče, če igrate igro Bingo Bookings. Njihovo spletno stran smo razvili v studiu G-Soft in vam lahko zagotovimo, da gre za popolnoma pošteno igro.
Kaj je bistvo igre Bingo Bookings? Vsebuje 250 kvadratkov, vsakega pa lahko kupite za 25 EUR. Ko bodo prodani vsi kvadratki, sledi žrebanje na spletu, ki si ga lahko vsak ogleda v živo ali na posnetku. Rezultata se ne da naprej predvideti, saj gre za dvojni naključni izbor zmagovite številke. Kot izvajalci vam še enkrat jamčimo, da gre za stoodstotno poštenost. In kaj dobi zmagovalec igre? Iz bogate ponudbe na spletni strani Booking.com lahko izbere, karkoli mu srce poželi. Lastnik igre plača izbrano do skupne vrednosti 5.000 EUR. V primeru, da bi nekdo izbral dražjo destinacijo, mora razliko nad 5.000 EUR doplačati sam. Če pa njegov izbor ne doseže te vsote, mu lastnik igre izplača razliko v evrih na njegov bančni račun.
Naj vam ne bo žal 25 ali več evrov. Raje zadenite nagrado in preživite nepozaben sanjski dopust ali potovanje, na katerega greste lahko sami, s svojim partnerjem, otroci ali prijatelji.
Na današnji dan - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si