logotip
Na današnji dan
 

Povzetki knjig

Glasba za sproščanje
Spletno stran smo obogatili še z našo tretjo stranjo, ki si jo lahko podrobneje ogledate s klikom na povezavo Povzetki knjig. Vseh 12 knjig smo prebrali sami, napisali povzetke in jih v PDF obliki objavili na spletu.
Obiskovalci spletne strani lahko dobijo enega ali več povzetkov popolnoma brezplačno. Edino, kar morate narediti, je to, da pravilno odgovorite na tri naključno izbrana vprašanja. Ker si lahko pomagate z internetom ali kakorkoli drugače, naloga ne bo pretežka. Če bi slučajno narobe odgovorili vsaj na eno vprašanje, lahko s klikom na znak ponovitve dobite drugo možnost in ponovite kviz, saj število poizkusov ni omejeno. Izbrati morate še povzetek in vpisati e-naslov, na katerega vam bomo avtomatično poslali, kar ste si zaželeli. Isti dan lahko vsak dobi en povzetek, v naslednjih dneh pa drugega in tako naprej.
Knjige, ki smo jih prebrali, so zelo poučne, saj se nanašajo na področja zgodovine, glasbe in slikarstva. Naj še dodamo, da lahko na hitro 'preberete' naslednje knjige:
  • Zgodovina ... Kleopatra, Sveta kri in sveti gral, Danes grofje Celjski in nikdar več, Habsburžani
  • Glasba ... Zlato pero (o Wolfgangu Amadeusu Mozartu), Beethoven, Verdi, Bohemi in metulji (o Giacomu Pucciniju)
  • Slikarstvo ... Primavera (o Sandru Botticelliju), Leonardo, Michelangelo, Rembrandt
Napisali pa smo še nakaj povzetkov zanimivih knjig (Egipčan Sinuhe, Julij Cezar, Peter Iljič Čajkovski, Frederic Chopin, Zola), ki jih bomo kmalu objavili na isti spletni strani
Na današnji dan - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Narejeno v: G-SOFT